Під час Олімпійського уроку студенти факультету фізичного виховання поспілкувалися зі спортсменом, тренером і захисником України Віктором Тихоненком

З нагоди відзначення Європейського тижня спорту проведено Олімпійський урок для студентів факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.
Захід організовано відділенням НОК України в Кіровоградській області спільно з кафедрою теорії та методики олімпійського спорту.
В рамках заходу зі здобувачами освіти зустрівся випускник факультету, чемпіон України з кікбоксингу і таеквондо, чемпіон Європи з таеквондо, учасник І літніх Європейських ігор 2015 року в Баку, Майстер спорту України міжнародного класу Віктор Тихоненко.
Віктор Валерійович поєднує виступи на змаганнях із тренерською роботою, а також з 2018 року очолює Асоціацію таеквондо ГТФ України. Від повномасштабного російського вторгнення він захищав Україну в лавах Збройних Сил України. Наразі проходить медичну реабілітацію, тож із задоволенням відгукнувся на пропозицію відвідати рідний навчальний заклад та поспілкуватися зі студентами.
Під час зустрічі юнаки і дівчата поглибили знання з історії олімпійських ігор, дізналися про досягнення спортсменів-олімпійців Кіровоградщини, познайомились зі спортивною біографією Віктора Тихоненка та його бойовими буднями.
Зустріч була цікавою, студенти брали активну участь в обговоренні, ставили запитання та успішно виконали всі запропоновані активності. Серед учасників заходу проведене опитування щодо історії олімпійських ігор. Кращі студенти отримали сувеніри з олімпійською символікою.