Рідному місту спортивна молодь

29-30 травня в м. Кропивницькому проходила акція «Рідному місту спортивна молодь».
У рамках проекту, організованого за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту й управління освіти Міської ради м. Кропивницького та спортивного мецената Олександра Шамардіна, школярі трьох загальноосвітніх навчальних закладів міста (НВО № 1, ЗОШ № 2 та ЗОШ № 12) боролися за звання найспортивнішої молоді міста. Захід проходив у два етапи. В перший день на спортивний майданчик вийшли школярі-початківці, а наступного дня до спортивних баталій долучилися учні 5-9 класів. Діти визначали найсильніших у різноманітних спортивних конкурсах і перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини.


Окремі цікаві випробування чекали також на численних вболівальників, які завдяки своїй вправності могли принести додаткові залікові бали в підсумкові результати команд.
Серед учнів початкової школи перемогли вихованці загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12. У змаганні юних спортсменів 5-9 класів найбільш майстерними виявилися представники загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями і кубками, а також отримали літературу на олімпійську тематику та спортивний інвентар від організаторів спортивного свята.