В рамках Європейського тижня спорту проведено «Ігри Незламних» для студентів інженерного коледжу

З нагоди відзначення Європейського тижня спорту #BeActive та в рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку проведено спортивно-патріотичний захід «Ігри Незламних» для студентів Кропивницького інженерного фахового коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету.
Змагання проходили в три етапи та включали сім дисциплін: біг на 100 метрів, стрибки у довжину з місця, долання смуги перешкод, перетягування канату, естафетний біг 4 х 100 метрів, розбирання і складання зброї, крос.
До проведення заходів крім навчального закладу також долучилися: відділення НОК України в Кіровоградській області, обласне відділення комітету фізичного виховання та спорту МОН України, обласний центр «Спорт для всіх», обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.


Під час заключного етапу представники Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області провели для юнаків та дівчат цікавий і пізнавальний майстер клас щодо дотримання правил поводження із вибухонебезпечними предметами.
Також дипломами обласного відділення НОК були відзначені гравці волейбольної команди інженерного коледжу, яка представляла цього року Кіровоградську область у фіналі чемпіонату України з волейболу серед студентів.