Сім спортивних шкіл Кіровоградщини долучилися до акції НОК України «Моя олімпійська мрія»

У приміщенні велобази міста Кропивницького за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області й обласної федерації велосипедного спорту відбулося підведення підсумків роботи за 2021 рік дитячо-юнацьких спортивних шкіл Кіровоградщини в яких розвивають велоспорт.
Під час заходу сім спортивних шкіл долучилися до нової акції Національного олімпійського комітету України «Моя олімпійська мрія».
Член НОК України, заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, срібний призер ХХVІІ літніх Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї Олександр Симоненко вручив комплекти м’ячів для користування: ДЮСШ № 2 (м. Олександрія), комплексної ДЮСШ (м. Світловодськ), комплексної ДЮСШ (м. Знам’янка), ДЮСШ «Колос» (с. Соколівське), комплексної ДЮСШ № 1 (м. Кропивницький), Знам’янської районної комплексної ДЮСШ (с. Дмитрівка), ДЮСШ Новгородківської районної ради «Колос» (сел. Новгородка).
Також кращі спортсмени і тренери були відзначені заохочувальними подарунками від обласної федерації велоспорту та отримали олімпійські календарі від обласного відділення НОК України, а юні велосипедисти отримали солодкі подарунки до новорічних свят.