Проведено спортивно-масові заходи
для дітей з особливими потребами

DSCN92781 грудня в КДЮСШ № 3 м. Кіровограда з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з відділенням НОК України в Кіровоградській області та міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено спортивно-масові заходи для дітей з особливими потребами.
Учасників заходу привітали: відповідальний секретар обласного відділення НОК України Вадим Бебко і президент обласної федерації боротьби дзюдо та самбо Андрій Табалов.

У змаганнях із тенісу настільного, шашок, дартсу, хокею на столі, фрізбі взяли участь 35 юних спортсменів із обмеженими фізичними можливостями. Переможцями у різних видах спортивної програми стали: Денис Румянцев, Тетяна Боришполь, Олена Дворняк, Артем Яковлєв, Карина Каретна, Віктор Брехунець, Євгеній Бут-Гусаїм, Олена Кулик та Юрій Бондаренко.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а всі учасники заходу отримали «Олімпійські щоденники» та сувеніри від обласного відділення НОК України. По завершенню спортивного свята юні спортсмени мали змогу поласувати солодощами та обмінятися враженнями із однолітками за святковим столом.