Олімпійський день у Вершино-Кам’янці пройшов цікаво та весело

У селі Вершино-Кам’янка Новгородківського району відбувся цікавий та змістовний Олімпійський день.
З нагоди проведення спортивного свята до учнів місцевого навчально-виховного комплексу завітали: голова обласної організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни Олександр Березан, головний спеціаліст обласного відділення Національного олімпійського комітету України Микола Аношкін, директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Дмитро Янчук, директор однієї з провідних дитячо-юнацьких спортивних шкіл регіону Юрій Жовтенко.
У рамках Олімпійського дня школярі різного віку змагалися в легкоатлетичних забігах на 30, 60, 100 метрів та взяли участь у квесті зі спортивного орієнтування.


По завершенні спортивно-видовищного заходу на всіх учасників Олімпійського дня чекали призи та подарунки від організаторів: відділення НОК України в Кіровоградській області, управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, обласного центру «Спорт для всіх», обласної федерації футболу. А для навчального закладу почесні гості передали добірку літератури на олімпійську тематику для облаштування шкільного олімпійського куточка.