Мешканці чотирьох сіл Первозванівської ОТГ взяли участь в Олімпійському дні

10 червня на території Первозванівської ОТГ за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області й управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації проведено масовий Олімпійський день.
Цього року спортивний захід організатори присвятили 125-ій річниці заснування Міжнародного Олімпійського Комітету, а місцем проведення було визначено Федорівський старостинський округ. У спортивному святі взяли участь працівники сільської ради об’єднаної територіальної громади, вчителі та учні Первозванівського навчально-виховного об’єднання, активні мешканці чотирьох навколишніх сіл – Первозванівки, Федорівки, Степового, Калинівки.
У рамках Олімпійського дня відбувся оздоровчий пробіг на підтримку олімпійського руху. Більше 150 шанувальників здорового способу життя подолали кілометрову дистанцію. По завершенні масового забігу пройшли сільські комплексні змагання серед дітей та юнацтва.


Учасників Олімпійського дня привітали представники обласного відділення НОК України, Майстер спорту з гандболу Наталія Фельдман і головний спеціаліст Микола Аношкін. Усі, хто цього дня вийшов на старт, отримали сертифікати, подарунки з олімпійською символікою та спортивну літературу. Організатори щиро дякують всім учасникам за активність і ентузіазм та бажають міцного здоров’я і спортивного натхнення в усіх справах.