У проєкті «Вчитель+ учень = олімпійський дует» взяли участь шанувальники бадмінтону

05 квітня в рамках відзначення Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру під патронатом відділення НОК України в Кіровоградській області відбувся вже традиційний для Кропивницького спортивний захід «Вчитель+ учень = олімпійський дует».
За умовами проєкту в ньому беруть участь команди закладів загальної середньої освіти, які складаються із вчителя фізичної культури та учня, які змагаються в одному з олімпійських видів спорту.
Цього року до спортивної програми організатори включили бадмінтон. До змагань долучилися 6 команд, які представляли: ліцей «Максимум», ліцей «Нова українська школа», НВО № 32 позашкільний центр «Школа мистецтв» та Карлівський ліцей Соколівської сільської ради.
У цікавій спортивній боротьбі перемогли представники Кропивницького ліцею «Максимум» – вчитель Анна Коваленко та учень Артур Сергієнко.


Переможці та призери змагань нагороджені дипломами і медалями управління молоді та спорту міської ради, а також отримали заохочувальні призи від обласного відділення НОК України.