Олімпійський день у Первозванівській об’єднаній територіальній громаді

8 червня на території Первозванівської об’єднаної територіальної громади проведено спортивно-масовий захід Олімпійський день.
У рамках спортивного свята в селі Первозванівка відбувся оздоровчий пробіг на підтримку олімпійського руху, в якому взяли участь 153 шанувальники здорового способу життя, серед яких були: працівники апарату Первозванівської сільської ради на чолі з головою Прасковією Мудрак, вчителі та учні Первозванівського навчально-виховного об’єднання, старости Первозванівської ОТГ, представники депутатського корпусу, жителі села.


Учасників масового забігу привітала заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Уляна Соколенко, а відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Вадим Бебко зачитав зверення до учасників Олімпійського дня від Президента НОК України Сергія Бубки.
Усім, хто цього дня вийшов на старт, вручили сертифікати та подарунки від Національного олімпійського комітету України: значки, зошити, щоденники, блокноти з олімпійською символікою та спортивну літературу. Окремими цінними подарунками були нагороджені спортивні сім’ї – Федіних та Курлових, наймолодші учасники – трирічні Ярослав Богодіст та Василь Назаренко і найстарший учасник – вчитель фізичної культури Калинівської загальноосвітньої школи Микола Стельмах.
Організатори заходу щиро дякують всім учасникам за активність і ентузіазм та бажають міцного здоров’я і спортивного натхнення в усіх справах.