Ветерани спорту долучилися до відзначення Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру

З нагоди відзначення Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру проведено фізкультурно-оздоровчий захід «Спорт, що нас єднає» для ветеранів фізичної культури і спорту Кропивницького.
Спортивне свято для шанованих представників спортивної спільноти нашого міста організоване за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». На початку заходу ветерани переглянули фільм про досягнення кропивницьких спортсменів в умовах воєнного стану, потім взяли участь у розминці та позмагалися в різних спортивних дисциплінах – дартс, фризбі, настільний хокей, вправи на точність і координацію.


Люди, яким вже за шістдесят, сімдесят, а декому уже і за вісімдесят років з азартом взялися до справи і своєю завзятістю довели, що вислів «не старіють душею ветерани» має право на життя. Завершився захід нагородженням переможців і спогадами в неформальній обстановці про звитяги своєї молодості.