Зимові веселі старти для учнів Лелеківської гімназії

12 лютого в комунальному закладі «Лелеківська гімназія Кропивницької міської ради» проведено спортивно-оздоровчий захід серед школярів «Зимові веселі старти».
Захід організовано за ініціативи відділення НОК України в Кіровоградській області, в співпраці з управлінням молоді та спорту міської ради, міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та адміністрацією навчального закладу. На початку спортивного свята учнів 5-7 класів привітав відповідальний секретар обласного відділення НОК України Микола Аношкін. Потім хлопчики та дівчатка, сформувавши команди, продемонстрували вправність у спортивних естафетах і відповіли на запитання олімпійської вікторини. В перервах між виконанням конкурсних завдань учасниці шкільного колективу з черлідингу демонстрували юним спортсменам і гостям заходу свою майстерність під час яскравих показових виступів.


По завершенні змагань команди-учасниці були нагороджені дипломами обласного відділення Національного олімпійського комітету України, а для закладу організатори вручили спортивний інвентар і тематичну літературу.