В бібліотеці села Іванівка Соколівської територіальної громади облаштовано «Олімпійський куточок»

31 травня з нагоди відзначення Дня народження велосипедного спорту відкрито «Олімпійський куточок» у приміщенні бібліотеки села Іванівка Соколівської територіальної громади.
Ця знакова для жителів села подія зібрала на урочисте відкриття дітей, батьків, учителів Іванівської школи, вихованців ДЮСШ «Колос» Соколівської сільської ради.
Для комплектування куточка відділення НОК України в Кіровоградській області надало літературу від Національного олімпійського комітету України та Олімпійської академії України – книги з історії Олімпійських ігор та Олімпійського спорту, видання про кращих українських спортсменів і тренерів та іншу літературу на олімпійську тематику. Під час урочистого відкриття «Олімпійського куточка» голова відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко привітав школярів із закінченням навчального року, подякував директору Іванівської школи Віталію Лучанову за активне залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом.


Також відзначено плідну роботу тренера-викладача з велоспорту Віктора Тарасенка, який є ініціатором та активним учасником облаштування «Олімпійського куточка». Завдяки його наполегливості та тренерській майстерності вихованці секції велоспорту, що діє на базі Іванівської школи, демонструють вагомі результати на регіональних та всеукраїнських змаганнях. На підтвердження цього керівник обласного осередку НОК вручив посвідчення кандидата у майстри спорту України з велоспорту призеру чемпіонатів України Станіславу Басистому та посвідчення спортсмена І розряду Матвію Герасимову. Також подяками Соколівської ДЮСШ «Колос» відзначені юні велосипедисти: Ростислав Сергієнко, Святослав Шило, Назар Гулак.
Відтепер олімпійський рух став ближчим до дітей, які виховуються у місцевій спортивній школі. В олімпійському куточку діти зможуть покращувати освітній рівень, більше дізнаватися про спортивну історію тарозвиток олімпійського руху рідного краю.