Юні баскетболісти КДЮСШ № 4 долучилися до проєкту #OlympicLab

14 лютого на базі комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 4 Кропивницької міської ради» реалізовано напрям «Чат з чемпіонами та навички лідерства» Всеукраїнського спортивно-освітнього проєкту Національного олімпійського комітету України #OlympicLab.
В рамках проєкту з вихованцями спортивної школи зустрівся один з найтитулованіших баскетболістів Кіровоградщини, 5-ти разовий чемпіон України, багаторазовий MVP чемпіонату України, член збірної України серед юнаків U 16, учасник чемпіонату Европи 2023 року Роман Потєєв.
Роман є одним із лідерів кропивницької баскетбольної команди «Push-ЦДУ», входить до п’ятірки найрезультативніших гравців Вищоі ліги серед чоловіків. Перспективний спортсмен розповів хлопцям і дівчатам про свої спортивні досягнення, навів приклад якостей і навиків, якими має володіти лідер команди, поділився мріями, відповів на численні запитання, провів автограф-сесію.


У свою чергу спортсмени-початківці продемонстрували майстерність і жагу до перемоги у змаганнях з баскетболу 3х3, в яких взяли участь 40 юних баскетболістів із 9 команд.
По завершенню спілкування та змагань всі учасники отримали від відділення НОК України в Кіровоградській області дипломи та подарунки із символікою проєкту #OlympicLab.