Відділення НОК долучилося до проведення чемпіонату області з волейболу серед юнаків

3-4 лютого в м. Олександрія за сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області відбувся чемпіонат області з волейболу серед юнаків 2007 р. н. і молодших.
До організації змагань також долучилися: федерація волейболу Кіровоградської області, управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації, відділ молоді та спорту Олександрійської міської ради. У змаганнях взяли участь 10 команд. Учасників чемпіонату привітав перший заступник голови обласного відділення НОК України, президент обласної федерації волейболу Дмитро Янчук.
У напруженій боротьбі звання чемпіонів завоювали вихованці КДЮСШ № 1 Світловодської міської ради (тренер – Анна Меркулова). Срібні нагороди в активі команди КДЮСШ № 3 Кропивницької міської ради (тренер – Дмитро Сокуренко). Бронзовими призерами стали юні волейболісти ДЮСШ Долинської міської ради (тренер – Володимир Ковальчук).
Переможці та призери змагань нагороджені кубками і медалями від відділення НОК України в Кіровоградській області. Також спеціальними призами від організаторів відзначено кращих гравців змагань у своїх амплуа.