Олімпійський урок #BeActive для юних «Мрійників»

З нагоди відзначення Європейського тижня спорту для учнів молодших класів кропивницького ліцею «Мрія» проведено Олімпійський урок #BeActive.
Парад-відкриття спортивного свята очолив бронзовий призер зі стрибків у висоту ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор 2018 року в м. Буэнос-Айрес, учасник ІІІ Європейських ігор 2023 року в м. Краків, срібний призер чемпіонату Європи серед молоді, фіналіст чемпіонату світу з легкої атлетики 2023 року Олег Дорощук. Колишній учень ліцею, а нині олімпійська надія Кіровоградщини Олег Дорощук здійснив коло пошани спортивним майданчиком зі смолоскипом в руках під звуки Гімну олімпійців України.


Голова відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко привітав учасників спортивного свята зі стартом Європейського тижня спорту та вручив Подяку відділення вчительці фізичної культури, майстру спорту з мотокросу, відданій фанатці спорту Клавдії Нижник.
Хлопчики та дівчатка виконали для гостей патріотичні хореографічні композиції та взяли участь у спортивних конкурсах і рухливих естафетах.

Переможці змагань нагороджені дипломами обласного відділення НОК та перехідними кубками від дирекції закладу, а всі учасники заходу отримали сертифікати, що засвідчили їх участь у Всеукраїнському Олімпійському уроці.