«Ти зможеш, якщо зміг я!»

В рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!»проведено спортивне свято для дітей із родин внутрішньо переміщених осіб
Заходи організовано за співпраці відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
В кропивницькому міському соціальному гуртожитку № 2 для дітей вимушених переселенців організатори провели змагання з настільного тенісу, дартсу, шашок, хокею на столі. Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту міської ради. Також головний спеціаліст обласного відділення НОК України Микола Аношкін вручив учасникам заходу сувеніри з олімпійською символікою. Директор закладу Людмила Вознюк подякувала організаторам за цікавий захід та надану літературу на олімпійську тематику, якою зможуть користуватися мешканці соціального гуртожитку.


В міському соціальному гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування перший заступник голови відділення НОК України в Кіровоградській області, срібний призер з велоспорту на треку ХХVІІ літніх Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї Олександр Симоненко та директор міського центру «Спорт для всіх» Микола Аношкін розповіли учасникам спортивного свята про історію виникнення та проведення олімпійських ігор, досягнення кропивницьких олімпійців, провели спортивну вікторину. Представники спортивних шкіл організували для юнаків та дівчат змагання з дартсу, фрізбі, шашок. Найактивніші учасники заходу відзначені дипломами управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення НОК України. Організатори заходу надали директору соціального гуртожитку Олегу Симуляку підбірку літератури на олімпійську тематику для оформлення в закладі «Олімпійського куточка».