Призери чемпіонату України та всеукраїнських змагань з велокросу отримали літературу від НОК України

11-12 березня в Кропивницькому проходив чемпіонат і Кубок України та Всеукраїнські змагання з велокросу.
У змаганнях, які проводилися в індивідуальній та груповій гонках серед усіх вікових категорій, взяли участь більше 200 спортсменів з Кіровоградської, Полтавської, Миколаївської, Дніпропетровської, Черкаської, Луганської, Київської, Житомирської, Чернівецької, Вінницької, Харківської, Донецької, Одеської областей та міста Київ.
Вихованці місцевої КДЮСШ № 1 гідно виступили на змаганнях. Так, в індивідуальній гонці звання чемпіонів України завоювали Євген Шпартов серед юніорів та Микита Тимченко серед юнаків, а Валерія Кошелева стала бронзовою призеркою в перегонах молодших дівчат. У Всеукраїнських змаганнях Євген Молодченко завоював срібну медаль в груповій гонці.


Під час підведення підсумків змагань учасників дводенних велоперегонів привітали: державний тренер збірної України з велоспорту Олексій Солнцев, перший заступник голови відділення НОК України в Кіровоградській області, срібний призер з велоспорту на треку XXVI літніх Олімпійських ігор 2000 року Олександр Симоненко і в.о. начальника управління молоді та спорту обласної військової адміністрації Андрій Щетина. Почесні гості нагородили призерів змагань кубками і медалями від Міністерства молоді та спорту України і Федерації велоспорту Кіровоградської області, вручили літературу на олімпійську тематику від Національного олімпійського комітету України, а також пригостили солодощами від меценатів.