У Кропивницькому під патронатом НОК України проведено Всеукраїнські змагання з велоспорту, пам’яті Сергія Івановича Симоненка

14-16 вересня у м. Кропивницькому проходили Всеукраїнські змагання з велоспорту, пам’яті Заслуженого тренера України Симоненка Сергія Івановича.
У змаганнях, які відбувалися під патронатом Національного олімпійського комітету України, взяли участь 15 команд із 10 областей України, загалом 150 спортсменів.
Під час урочистого відкриття турніру учасників змагань привітали: заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, срібний призер XXVI літніх Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї Олександр Симоненко та державний тренер збірної України з велоспорту Олексій Солнцев.
Спортсмени змагалися в індивідуальній та груповій гонках, а також у гонці критеріум. Вихованці кіровоградського велоспорту протягом трьох днів завоювали загалом 6 нагород різного ґатунку.


Переможці й призери змагань нагороджені кубками та медалями від Національного олімпійського комітету України, а також отримали кубки від обласної федерації велоспорту та подарунки від меценатів.