День батька відзначили по спортивному

З нагоди відзначення Дня батька у міському парку культури та відпочинку «Ковалівський» обласного центру Кіровоградщини провели спортивне свято «Мій батько – сильний, спортивний та спритний!».
Організаторами заходу виступили управління молоді та спорту Кропивницької міської ради і відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

Позмагатися у своїй вправності виявили бажання 16 татусів, підтримати яких прийшли їхні родини. Програма змагань була досить насиченою та включала спортивні змагання: фігурна їзда на велосипеді, стрільба з лука, дартс, настільний хокей, фрізбі, стрибки зі скакалкою, вправи з обручем, а також інтелектуальний конкурс «Олімпійська вікторина», який провів головний спеціаліст обласного відділення НОК Микола Аношкін.
За підсумком усіх випробувань найбільшу кількість балів та звання найспортивнішого батька завоював Андрій Конопацький. Срібним призером став Артем Кочканян. Третє місце посів Микола Гавриленко. Переможці та призери в кожному виді конкурсної програми нагороджені дипломами і кубками, а також отримали спортивний інвентар, а присутні на святі діти спортивних родин отримали заохочувальні подарунки від організаторів.