Один із напрямів #OlympicLab реалізовано в Помічнянській ЗОШ № 3

За ініціативи відділення НОК України в Кіровоградській області в загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 3 м. Помічна реалізовано напрямок «Основи бізнесу та кар’єри» Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab, що проводиться НОК України.
В гості до школярів завітали імениті гості з Кропивницького: чемпіон світу з професійного боксу, заслужений майстер спорту України, тренер-викладач і суддя міжнародної категорії з боксу Віктор Фесечко, керівник обласного відділення Олімпійської академії України Сергій Воропай, представники обласного відділення НОК України Людмила Стратова і Микола Аношкін. Від шанувальників спорту Помічнянської територіальної громади гостей привітав міський голова Микола Антошик.
Під час заходу, який проходив у невимушеній та дружній обстановці Микола Аношкін розповів учням цікаві факти з історії виникнення Олімпійських Ігор. Сергій Воропай за допомогою презентації ознайомив присутніх зі спортивною спадщиною Кіровоградщини та презентував книгу про видатних спортсменів Кіровоградщини, які гідно представляли і представляють Україну на Олімпійських Іграх.


Віктор Фесечко розповів школярам як розпочав займатися боксом, про свої досягнення та шлях від професійного спортсмена до судді міжнародної категорії. Звісно ж, учні та присутні не могли оминути тему суддівства Віктором Фесечком нещодавнього бою між видатним українським боксером Олександром Усиком і Ентоні Джошуа. Діти задавали безліч питань стосовно атмосфери під час бою, поведінки боксерів на рингу, місця проведення та організації поєдинку, цікавилися фактами, що залишилися поза кадром, на які Віктор Миколайович залюбки надав відповідь. Наприкінці заходу гості провели для школярів спортивну вікторину, а також влаштували всім бажаючим фото сесію з відомим спортсменом, тренером і арбітром.
За підсумками зустрічі всі присутні отримали сертифікати учасника заходу #OlympicLab та спортивні сувеніри, а до кабінету фізичної культури навчального закладу було передано літературу на олімпійську тематику, брендові футболки з логотипом проекту, м’ячі та подарунки для вручення кращим спортсменам міста від відділення НОК України в Кіровоградській області.