23 червня в Кропивницькому відбудеться «Олімпійський день»

23 червня в м. Кропивницькому в рамках Всеукраїнського Олімпійського дня за співпраці Відділення НОК України в Кіровоградській області, Кропивницької міської ради і Кіровоградської обласної державної адміністрації проводиться масштабний спортивно-видовищний захід «Олімпійський день 2021».
Запрошуємо мешканців та гостей міста долучитись до спортивного свята і взяти участь в оздоровчому легкоатлетичному пробізі від Фортечних Валів до парку Перемоги, який стартує о 10.30.
Родзинкою цьогорічного святкування, є презентація нової «Олімпійської зарядки» від Національного олімпійського комітету України, яка проводиться під гаслом «Заряджайся спортом». Всі бажаючі зможуть виконати руханку на центральній алеї парку Перемоги об 11.00.
Урочиста частина заходу буде присвячена нагородженню кращих спортсменів області та міста, а також переможців конкурсу «Молода людина року – 2021».
Також у програмі Олімпійського дня змагання з баскетболу, мініфутболу, паркового волейболу, слеклайну; показові виступи з таеквон-до, тайського боксу, кікбоксингу, виступи стронгменів, спортивні конкурси для всіх бажаючих.
Запрошуємо всіх шанувальників здорового способу життя до участі в Олімпійському дні!