У рамках всеукраїнського проєкту #OlympicLab юних велосипедистів навчали лідерських навичок

31 липня на території велобази КДЮСШ № 1 м. Кропивницького в рамках всеукраїнського освітнього проєкту #OlympicLab, що впроваджується НОК України спільно з Coca-Cola Foundation, реалізовано напрям «Чат з чемпіонами та навички лідерства».
Під час заходу з юними кропивницькими велосипедистами зустрілися: заслужений майстер спорту з боксу Віктор Фесечко, майстер спорту міжнародного класу з велоспорту Юрій Симоненко, головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін. Уславлені атлети розповіли юним спортсменам, які тільки розпочинають свій шлях у спорті, про олімпійські цінності, засади формування цілей і досягнення мети, вчили як перебороти страх, лінь, втому, хвороби і націлитися на результат, формувати навички бути членом команди, брати на себе відповідальність, поєднувати заняття спортом та освіту, виховували патріотизм.
По завершенні спілкування з чемпіонами учасники заходу на згадку сфотографувалися зі своїми кумирами, а також отримали від Національного олімпійського комітету України сертифікати та подарунки із символікою проєкту #OlympicLab.