Ветеран спорту Вадим Кащенко відзначив свій 70-літній ювілей завойованою нагородою в тенісному турнірі

Нещодавно відомий кропивницький лікар та ветеран спорту Вадим Кащенко відзначив свій 70-літній ювілей.
Вадим Борисович як справжній шанувальник здорового способу життя зустрів цю поважну дату разом зі своїми друзями, спортсменами-аматорами в спортивній залі. Все свідоме життя ювіляра нерозривно пов’язане зі спортом. Більше 60 років він не розлучається з тенісною ракеткою, бере участь у всіх тенісних турнірах, що проводяться на Кіровоградщині, намагається виїжджати на основні всеукраїнські змагання серед ветеранів. За свою відданість спорту в 2017 році ім’я Вадима Кащенка внесено до Книги рекордів України як єдиного в Україні 30-разового чемпіона області з настільного тенісу.
В рамках урочистостей відбувся міський турнір з тенісу настільного серед ветеранів у парному розряді. Під час відкриття змагань головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін вручив ювіляру Подяку відділення та пам’ятні сувеніри з олімпійською символікою.


Незважаючи на поважний вік більшості тенісистів, змагання відбувалися в цікавій та напруженій боротьбі. Перше місце завоювали Ігор Берестовенко й Олександр Терентьєв. Срібними призерами стали Олександр Місюк і Павло Коломієць. Третє місце посіли Вадим Кащенко та Роман Рувінштейн. Переможці та призери змагань нагороджені медалями від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.