У Кіровограді діти поспілкувались
із стипендіатом НОК України

IMG_20151117_152131У рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я» відбулася соціально-психологічної зустрічі підопічних Кіровоградського центру соціально-психологічної реабілітації дітей із стипендіатом відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, майстром спорту України з велосипедного спорту Андрієм Охватенком.
Захід організовано Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з обласним відділенням НОК України. Головна мета заходу – привернення уваги до психічного та соціального життя особистості, ознайомлення дітей та підлітків з особливостями організації та механізмами керування власним психічним станом, формування позитивного ставлення до психологічної та фізичної культури, надання знань про власні можливості та досягнення, способи отримання цих знань, допомога в розширенні творчих та спортивних здібностей, пізнання власної особистості, формування навичок міжособистісного спілкування з оточуючими, здатності до адаптації, вміння керувати собою в різних ситуаціях.
Андрій Охватенко розповів дітям на власному прикладі як досягти своєї мрії та реалізувати її, а також про важливість самореалізації. Діти цікавилися біографією та спортивною кар’єрою відомого атлета, з цікавістю розглядали нагороди та сфотографувалися на згадку про зустріч із відомим спортсменом.