У Кропивницькому розпочалося «Олімпійське літо»

30-31 липня в рамках проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей «Олімпійське літо» на базі КДЮСШ № 3 міста Кропивницького відбувся турнір з тенісу настільного серед юнаків.
Захід організовано за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту міської ради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
В день проведення змагань одна із провідних тренерів спортивної школи, тренер викладач із тенісу настільного Тетяна Тєрьохіна відзначила свій 70-літній ювілей. З цієї нагоди під час урочистого відкриття турніру директор КДЮСШ № 3 Олександр Корнюша та головний спеціаліст обласного осередку НОК Микола Аношкін вручили Тетяні Михайлівні заслужені відзнаки – Почесну грамоту міської ради та виконавчого комітету м. Кропивницького і Подяку відділення НОК України в Кіровоградській області, а вихованці порадували свою наставницю красивою та майстерною грою.
Переможці й призери турніру нагороджені дипломами і медалями від організаторів змагань, а також отримали сувеніри з олімпійською символікою від НОК України.