В оздоровчому таборі «Жовтень» у розпалі «Олімпійське літо»

17 липня в рамках проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей у літній канікулярний період «Олімпійське літо» в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Жовтень», що знаходиться в с. Бірки Олександрівського району Кіровоградської області, відбулися спортивні змагання.
Захід проведено дирекцією оздоровчого закладу спільно з обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації й обласного відділення НОК України. Під час урочистого відкриття спортивного свята юних шанувальників активного відпочинку привітав директор обласного центру «Спорт для всіх», заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Дмитро Янчук. Для юних мешканців «Жовтня» унікальні вправи силового жонглювання гирями продемонстрував багаторазовий рекордсмен Книги рекордів України, чемпіон України, Європи і світу Сергій Шевченко разом зі своїм сином Олексієм.


До програми змагань увійшли різноманітні естафети та конкурси, у яких взяли участь 90 юних спортсменів.

По завершенні спортивних випробувань почесні гості нагородили переможців та призерів змагань дипломами і медалями від обласного центру «Спорт для всіх», а також вручили олімпійську літературу від НОК України.