У літньому оздоровчо-спортивному таборі «Терник» поєднують відпочинок і заняття спортом

У рамках проведення фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо» 40 дітей з міста Кропивницького долучилися до активного відпочинку в літньому оздоровчо-спортивному таборі «Терник», розташованому в заповідному урочищі поблизу селища Новгородка.
Метою організаторів табору було: сприяння прояву в дітей активності, самостійності, ініціативності та творчості в різних видах рухової діяльності, розвиток основних фізичних якостей дітей, удосконалення позитивних моральних якостей, виховання толерантного ставлення до ровесників під час спільної діяльності.
Діти поєднували відпочинок із заняттям спортом. Кожен день у таборі розпочинався для його мешканців із обов’язкової загальної ранкової зарядки. За час активного відпочинку юні спортсмени взяли участь у змаганнях із футболу, волейболу, веслування, дартсу, фрізбі, велоспорту, спортивного рибальства, відповідали на запитання олімпійської вікторини. Завершилася програма перебування в таборі загальним «Олімпійським днем», найактивніші учасники якого були відзначені заохочувальними призами від відділення НОК України в Кіровоградській області. Тож діти повернулися додому з новими спортивними навиками та незабутніми емоціями.