Студентський вікенд у Кропивницькому

Студенти та викладачі Центральноукраїнського національного технічного університету у свій вихідний день зібралися у міському саді Кропивницького, щоб разом активно, по спортивному провести студентський вікенд.
Спортивно-розважальний захід «Students weekend», організований за ініціативи ректорату університету та сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, присвятили Міжнародному дню студентського спорту. Проректор з наукової роботи ЦНТУ Олександр Левченко і декан факультету економіки та менеджменту Володимир Зайченко сформували дві команди, а головний суддя змагань, чемпіон України, Європи і світу з гирьового спорту Сергій Шевченко підготував для спортсменів-аматорів цікаву спортивну програму.
Протягом двох годин студенти пліч-о-пліч зі своїми педагогами доводили, що перебувають в гарній фізичній формі та можуть досягати вершин не лише в науковій діяльності, але й демонструвати гідні результати в спортивних випробуваннях. Так, у змаганнях із дартсу найбільше балів набрали Юрій Малаховський та Ілона Царенко. Перемогу в міні-турнірі з фрізбі святкували Вікторія Філіпова й Олександр Кириченко. У конкурсі капітанів переміг Аантолій Шинкарь, який зміг протримати вантаж на витягнутих руках протягом трьох з половиною хвилин. У перетягуванні канату сильнішою виявилася команда Олександра Левченка. На завершення заходу всі учасники дружно виконали флеш-моб на підтримку активного способу життя.


Найактивніші учасники змагань відзначені дипломами від організаторів заходу та отримали подарунки з олімпійською символікою від Національного олімпійського комітету України, які вручив відповідальний секретар обласного відділення НОК Вадим Бебко.