На головній легкоатлетичній арені Кіровоградщини урочисто підняли олімпійський прапор

25 червня в обласному центрі на стадіоні «Зірка» відбулося «Свято олімпійського прапора» з нагоди ІІ Європейських Ігор, що в ці дні проходять у Мінську.
Захід організовано за співпраці відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації й управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького. До спортивного свята долучилися керівники області, очільники спортивної галузі регіону, учасники чемпіонату України з легкої атлетики серед спортсменів з інвалідністю, спортивна громадськість.
Із словами привітань з нагоди однієї зі знакових спортивних подій 2019 року до присутніх звернулися: голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко, заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Ул’яна Соколенко, Заслужені тренери України Олег Соколовський і Андрій Фатєєв. Почесні гості побажали українським спортсменам наснаги і везіння в завоюванні найвищих нагород на Європейських Іграх.


На знак підтримки українських атлетів було урочисто піднято прапор Національного олімпійського комітету України, який буде майоріти над стадіоном до завершення ІІ Європейських Ігор.