На Кіровоградщині триває «Олімпійське літо»

10 серпня в рамках проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей «Олімпійське літо» в дитячому оздоровчому закладі «Бригантина» смт. Новоархангельськ відбулося дитяче спортивне свято.
Захід організовано та проведено завдяки співпраці дирекції оздоровчого закладу, Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації.
Більше 250 юних мешканців «Бригантини» взяли участь у змаганнях із волейболу та плавання, продемонстрували вправність у «Веселих стартах», долучилися до конкурсу спортивного малюнку на асфальті, переглянули виставку спортивної літератури.


Учасників спортивного свята привітали: в.о. директора обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мирослава Ткаченко та головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін. Почесні гості провели для дітей «Олімпійську вікторину» та організували перегляд показових виступів спортсменів федерації військово-спортивного хортингу України, призерів обласних і всеукраїнських змагань, а також нагородили переможців і призерів змагань дипломами, вручили дітлахам сувеніри з олімпійською символікою, подарували дитячому закладу спортивний інвентар і плакати на олімпійську тематику.