Під патронатом відділення НОК проведено відкритий турнір з важкої атлетики, присвячений Збройним Силам України

25-26 листопада в м. Кропивницькому проведено відкритий турнір з важкої атлетики, присвячений Збройним Силам України.

Турнір проводився під патронатом відділення НОК України в Кіровоградській області у співпраці з обласною федерацією важкої атлетики й управлінням молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації.  Змагання проходили в приміщенні ОСДЮСШОР “Надія” і зібрали понад 50 хлопців і дівчат з Кіровоградської та Черкаської областей.
В урочистому відкритті змагань взяли участь: начальник управління молоді та спорту обласної військової адміністрації Андрій Щетина, голова відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко, президент обласної федерації важкої атлетики, Заслужений тренер України Вячеслав Жуков, головний тренер збірної команди з важкої атлетики Збройних Сил України Сергій Баєв, директор ОСДЮСШОР “Надія” Станіслав Рой. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників, які віддали своє життя за свободу України. На знак вдячності українським військовим, які боронять нашу державу від російської агресії, організатори передали воїнам спортивний інвентар та спортивну форму. Подарунки для військових вручили їх дітям, які брали участь у турнірі.

Щодо спортивних змагань, то вони пройшли в цікавій боротьбі. Юні атлети продемонстрували високі результати. Звання абсолютних чемпіонів у своїх вікових категоріях завоювали: майстер спорту України Поліна Кононченко, кандидат в майстри спорту України Катерина Ісмаіл, першорозрядник Ілля Плешаков.
Переможці та призери нагороджені дипломами обласної федерації важкої атлетики, медалями та кубками від відділення НОК України в Кіровоградській області.