«РоверОк» – велоперегони для найменших

4 червня в м. Кропивницькому громадською організацією «Кіровоградський клуб велолюбителів «Там-Де-Ми», за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та відділу фізичної культури та спорту міської ради проведено ХІ традиційний турнір з велоперегонів серед дітей «РоверОк», присвячений Дню захисту дітей.
Під час урочистого відкриття змагань учасників та гостей велоперегонів привітали: Заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, срібний призер XXVIІ літніх Олімпійських ігор, перший заступник голови обласного відділення НОК Олександр Симоненко, президент клубу велолюбителів «Там-Де-Ми» Сергій Ларшин, стипендіат НОК України, майстер спорту України з велокросу та маунтинбайку Андрій Охватенко, майстер спорту України міжнародного класу з велоспорту Юрій Симоненко.
У змаганнях взяли участь 95 юних велосипедистів. Переможцями у вікових категоріях від двох до десяти років стали: Марк Васильєв, Назарія Швець, Іван Харін, Марк Безуглий, Влада Попова, Дмитро Полуденко, Софія Король.


Мами юних спортсменів стали учасниками велоперегонів «Супер мама», у яких перемогла Аліса Самсонова. Срібну медаль завоювала Ірина Вейчук. Третє місце посіла Євгенія Король.
Переможці й призери змагань нагороджені медалями від обласного відділення Національного олімпійського комітету України, дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, кубками і призами від спонсорів змагань.