На базі спортивного клубу «Борець» проведено фізкультурно-оздоровчий захід для дітей-переселенців

На базі кропивницького спортивного клубу «Борець» з метою спортивної та психологічної реабілітації дітей із родин внутрішньо переміщених осіб проведено фізкультурно-оздоровчий захід для юних гостей міста, які рятуються в Кропивницькому від російської агресії.
Спортивне свято для вимушених переселенців організовано за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і керівника спортивного клубу «Борець» Євгена Скирди.
Необхідно зазначити, що від початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ на територію України спортивний клуб «Борець» бере активну участь у волонтерській діяльності, допомагає Збройним Силам України. На території клубу постійно проживають від 50 до 70 внутрішньо переміщених осіб, які крім даху над головою також забезпечуються гарячим харчуванням, долучаються до спортивних і культурних заходів.
Перед початком спортивних змагань діти гарно розім’ялись під час руханки, яку провів інструктор-методист КДЮСШ № 2 Олександр Луговий. Далі хлопчики та дівчатка взяли участь у змаганнях з дартсу, фрізбі, шашок, хокею на столі.


Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, а всі юні спортсмени отримали сертифікати учасника заходу та сувеніри з олімпійською символікою від обласного відділення НОК України.
За активну громадську позицію, патріотизм, проявлену волонтерську ініціативу, підтримку української армії, безпосередню гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям, пропаганду здорового способу життя серед дітей та молоді, вагомий внесок у популяризацію та розвиток фізичної культури і спорту в м. Кропивницькому керівнику спортклубу «Борець» Євгену Скирді вручили Подяку управління молоді та спорту міської ради.