Юні спортсмени навчалися основам бізнесу та кар’єри

За ініціативи відділення НОК України в Кіровоградській області в м. Кропивницькому проведено відразу два заходи за напрямком «Основи бізнесу та кар’єри» проекту #OlympicLab, який реалізує Національний олімпійський комітет України за підтримки The Coca-Cola Foundation.
На території кропивницької міської велобази з юними кропивницькими велосипедистами зустрівся майстер спорту міжнародного класу з велоспорту Юрій Симоненко. Уславлений атлет розповів про свою спортивну кар’єру від спортсмена до тренера, від методиста до директора ШВСМ.


А в спортивному клубі «Зірка» Кандидат у майстри спорту України з баскетболу, чемпіонка України, учасниця чемпіонату Європи серед ветеранів Наталія Воротнюк-Музичук провела для вихованців відділення баскетболу КДЮСШ № 4 цікаву лекцію про можливості реалізації себе в житті після завершення активної спортивної кар’єри.
Після спілкування з відомими атлетами юнаки та дівчата взяли участь у відкритих тренуваннях із велоспорту і баскетболу, а також отримали від НОК України подарунки із символікою проекту #OlympicLab.