Відділення НОК долучилося до благодійного забігу на підтримку ЗСУ

В рамках Всеукраїнської акції на підтримку ЗСУ відбувся благодійний фізкультурно-оздоровчий захід «Забіг до 10-річчя започаткування Цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України».
Метою акції є органiзацiя в умовах воєнного стану оздоровчої рухової активностi, шляхом залучення до бiгy всiх категорiй цивiльного населення, проживаючого на територiї громад, що не входять до районiв бойових дiй та благодiйна пiдтримка вiйськовослужбовцiв Збройних Сил України.
В м. Кропивницькому до акції долучилися більше 100 осіб – представники обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту міської ради студенти і викладачі Кропивницького інженерного фахового коледжу ЦНТУ, учні та вчителі академічної гімназії Кропивницької міської ради.
Юні шанувальники спорту взяли участь у легкоатлетичному забізі, пробігши два символічні кола територією парку культури та відпочинку «Ковалівський».