Кропивницькі юнаки довели, що вони сильні та єдині

23 квітня на базі Донецького державного університету внутрішніх справ відбувся спортивно-патріотичний захід «Сильні та єдині» для юнаків старших класів закладів загальної середньої освіти м. Кропивницького.
У заході взяли участь команди 6 освітніх закладів: «Ліцей Мрія», «Ліцей Сокіл», «Ліцей Новенський», «Ліцей Лінгвістичний», «Ліцей природничих наук» та навчально-виховне об’єднання № 32. Під час урочистого відкриття учасників та гостей привітали: начальник відділу організації служби ДонДУВС Євген Яковенко, начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський, голова відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко. Після урочистостей юнаки старшого шкільного віку змагалися у комплексній естафеті, силовій вправі, естафеті на влучність та конкурсі «Одягни поліцейського». За підсумками всіх випробувань найкращий вишкіл та фізичну підготовку продемонстрували школярі НВО № 32, які посіли перше місце.


По завершенні змагань гості університету переглянули показові виступи із самбо, волейболу та гирьового спорту у виконанні курсантів ДонДУВС, ознайомилися зі спеціальними локаціями, виставкою зброї, дізналися про умови вступу до закладу вищої освіти та умовами навчання.
За активну участь у заході всі юні учасники отримали дипломи, сувеніри та спортивний інвентар від організаторів.