Спортсмени Кіровоградшини успішно виступили на чемпіонаті України з велоспорту

Спортсмени Кіровоградшини успішно виступили на чемпіонаті України з велоспорту, який проходив з 18 по 21 квітня в місті Біла Церква.
До збірної команди Кіровоградської області, яка брала участь у змаганнях, увійшли спортсмени з с. Іванівки, вихованці ДЮСШ “Колос” Соколівської сільської ради Станіслав Басистий та Матвій Герасімов, яких тренує Віктор Тарасенко. Станіслав Басистий посів 1, 2 та 5 місця на етапах в індивідуальній гонці на 10 км серед старших юнаків та за підсумками трьох етапів став срібним призером чемпіонату України. У четвертий день змагань відбувся І тур гонки критеріум. За результатами, Станіслав Басистий став абсолютним переможцем у своїй віковій категорії. Матвій Герасімов зайняв почесне 7 місце.


Також у складі збірної нашої області вдало виступили вихованці КДЮСШ № 1 Кропивницької міської ради. За результатами всіх етапів Євген Калініченко серед молодших юнаків став срібним призером, серед молодших дівчат Марія Котова посіла 4 місце, серед юнаків Микола Кушнір – 5 місце. В командному заліку в багатоденній гонці серед молодших юнаків Євген Калініченко – 1 місце, серед молодших дівчат Марія Котова -1 місце, серед юнаків Микола Кушнір, Єгор Чиричанський – 2 місце. В гонці критеріум Євген Калініченко виборов срібну медаль.
За сумою всіх етапів збірна Кіровоградської області зайняла 2 місце у чемпіонаті України з велоспорту.