За підсумками 2023 року Кіровоградське відділення НОК увійшло до десятки кращих олімпійських осередків України

21 березня в Олімпійському домі під головуванням першого віцепрезидента НОК України Олексія Перевезенцева та виконавчого директора НОК України Людмили Панченко відбулась семінар-нарада з суб’єктами олімпійського руху. Участь у заході взяли представники олімпійських осередків з усіх областей України.
На початку семінару всі регіональні відділення отримали сучасні ноутбуки зі встановленим програмним забезпеченням, які були придбані при підтримці МОК за програмою Олімпійської солідарності.
Одним із основних питань, що розглядалися на семінарі-нараді, було підведення підсумків роботи за минулий рік та оприлюднення рейтингу діяльності регіональних відділень за 2023 рік. При підрахунку рейтингу спеціальною робочою групою НОК України враховувалися показники щодо: реалізації відділенням на території свого регіону основних проєктів НОК України, проведення власних заходів, спрямованих на популяризацію олімпійського руху, фізичної культури та спорту, збереження олімпійської спадщини, залучення бюджетних і спонсорських коштів на фінансування роботи відділення, виготовлення власної сувенірної атрибутики, висвітлення новин на сайті НОК України та в соціальних мережах, змістовне систематичне наповнення власного інтернет сайту, проведення семінарів тощо.
За підсумками роботи в 2023 році відділення НОК України в Кіровоградській області покращило показники своєї роботи, завдяки чому піднялося на 5 сходинок в рейтингу НОК та наразі посідає 10 місце з 25 регіональних відділень. Необхідно зазначити, що це найвище місце в загальнонаціональному рейтингу НОК України для Кіровоградського відділення за всю історію його діяльності.