Підвели підсумки благодійної ВелоІнтерАкції «Три милі до Перемоги»

У Кропивницькому підвели підсумки благодійної ВелоІнтерАкції «Три милі до Перемоги», що проходила за підтримки відділення НОК України в Кіровоградській області.
Акція проходила протягом майже місяця на базі велоцентру «Pro Bike». Всі бажаючі, як містяни, так і мешканці навколишній громад мали змогу позмагатися на велотренажері в швидкісному проходженні спеціально підібраної комп’ютерної траси довжиною 3,16 км. Загалом у благодійному турнірі, під час якого збиралися кошти на підтримку Збройних Сил України, взяли участь біля 100 учнів закладів загальної середньої освіти, вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, а також дорослих шанувальників двоколісного транспортного засобу.
В командному заліку найкращий результат продемонстрували учні «Фортечної гімназії» обласного центру, які сформували відразу дві команди та посіли в підсумку перше і третє місця. А срібним призером стала команда начального закладу «Ліцей «Новенський» із селища Нового. Також було визначено кращі трійки велогонщиків серед хлопців, дівчат, дорослих та професійних спортсменів.
Переможці та призери змагань отримали заохочувальні подарунки – аксесуари для занять велоспортом, сувеніри з олімпійською символікою, спортивний інвентар від організаторів: велоцентру «Pro Bike», відділення НОК України в Кіровоградській області, обласного центру «Спорт для всіх», управління молоді та спорту Кропивницької міської ради.