Для учнів Кропивницького колегіуму організовано Олімпійський день здоров’я

13 лютого в навчально-виховному комплексі «Кіровоградський колегіум» проведено спортивно масовий захід «Олімпійський день здоров’я».
У заході, організованому за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» взяли участь 80 школярів. Діти змагалися в різноманітних спортивних конкурсах на спритність, влучність, кмітливість та відповідали на запитання олімпійської вікторини. Проводити змагання допомагали волонтери – вчителі навчального закладу та працівники дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста.


Майстер спорту України зі стрільби кульової, стипендіат НОК України Марія Бєлявська і Майстер спорту України з велоспорту учасник чемпіонату Європи Андрій Охватенко нагородили переможців та призерів змагань дипломами управління молоді та спорту міської ради, а також вручили юним спортсменам сувеніри й літературу на олімпійську тематику від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.