В рамках проекту #OlympicLab учні Гімназії імені Олени Журливої вчилися пізнавати свої здібності

З учнями 3-4 класів Гімназії імені Олени Журливої міста Кропивницького реалізовано напрямок «Розвиток/добробут – пізнай себе» Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab, що проводиться НОК України.
Учасників заходу привітав відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін. Чемпіонка світу, триразова чемпіонка Європи з таеквондо, стипендіатка НОК України Владислава Лягаєва поділилася зі школярами спогадами про свої шкільні роки та шлях у спорті. Відма спортсменка розповіла, як заняття спортом допомогли їй пізнати свої можливості та стали трампліном до самовдосконалення і розвитку, а зрештою визначили її нинішню професію – тренер-викладач кропивницької дитячо-юнацької спортивної школи № 2.
Також про обраний вид спорту, свої спортивні здобутки та секрети успішного поєднання навчання і тренувань розповіли своїм однокласникам і товаришам чемпіон України з джиу-джитсу Ярослав Лимаренко та призерки всеукраїнських змагань з таеквондо Анастасія Бойко і Анна Коблюк.


Після цікавої бесіди та відповіді на численні запитання школярів організатори провели для хлопчиків та дівчаток цікаві спортивні квести. На завершення заходу учні отримали сертифікати учасника проекту #OlympicLab, а найактивнішим та найспритнішим учасникам спортивних конкурсів представники обласного відділення НОК вручили брендові футболки, олімпійські щоденники та спортивні сувеніри.