Юні кропивничани продемонстрували відмінну фізичну підготовку

На базі кропивницької КДЮСШ № 4 проведено спортивно-оздоровчий захід для юних мешканців міста.
У змаганнях взяли участь хлопчики та дівчатка – вихованці чотирьох міських комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл і дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання. Захід відбувся завдяки співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
У вітальному слові до учасників заходу начальник управління молоді та спорту міської ради Вячеслав Гурський подякував юним спортсменам за прихильність здоровому способу життя та відданість спорту не зважаючи на складні випробування воєнного стану, викликані воєнною агресією росії.
За підсумками проведених комплексних спортивних естафет серед дітей, які потребували від учасників швидкості, спритності, кмітливості були визначені призери змагань. Перше місце завоювала команда КДЮСШ № 4. Срібні нагороди вибороли вихованці КДЮСШ № 3. Бронзовими призерами стали юні спортсмени КДЮСШ № 1.


Срібний призер ХХVІІ літніх Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї, заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, перший заступник голови відділення НОК України в Кіровоградській області, почесний громадянин міста Кропивницького Олександр Симоненко нагородив переможців та призерів змагань дипломами, медалями і кубками міського управління молоді та спорту, а також вручив сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.