Студенти медичного коледжу взяли участь у заході «Нумо, хлопці!»

12 грудня в Кіровоградському базовому медичному коледжі ім. Є.Й. Мухіна відбувся спортивно-видовищний захід «Нумо, хлопці!».
Під час урочистого відкриття заходу студентів коледжу привітав відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко. Для учасників спортивного свята організатори підготували цікаву та насичену програму. Під час презентації чотири команди хлопців по черзі представили назву колективу, виголосили свій девіз, виявили гарну виправку маршируючи стройовим кроком, виконали патріотичну українську пісню. Продовжився спортивний вечір випробуваннями на швидкість, витривалість, кмітливість під час двох комбінованих естафет з елементами футболу, баскетболу, тенісу та конкурсом капітанів. На завершення заходу юнаки продемонстрували добру фізичну підготовку та командну злагодженість змагаючись у перетягуванні канату.


Учасники змагань отримали сувеніри із олімпійською символікою від обласного відділення Національного олімпійського комітету та солодкі подарунки від адміністрації навчального закладу, а викладачі кафедри фізичного виховання медколеджу відтепер зможуть у своїй роботі послуговуватися новою літературою на олімпійську тематику від НОК України.