Олімпійський день в парку Перемоги

В Україні набирають ходи заходи Всеукраїнського Олімпійського дня.
В межах даної ініціативи НОК України в парку Перемоги міста Кропивницького проведено спортивно-розважальні заходи для дітей та їх батьків.Відвідувачі парку взяли участь у футбольних і баскетбольних конкурсах під час яких визначали найбільш майстерних виконавців штрафних кидків, намагалися влучити в баскетбольне кільце з центру майданчика, жонглювали футбольним м’ячем та пробивали по воротах із різних дистанцій. Також всі бажаючі брали участь у змаганнях з хокею на столі, фрізбі, обертанні обруча, стрибках на скакалці.


Діти та дорослі також мали можливість по вболівати за учасників міні-турніру з пляжного волейболу в якому взяли участь 6 команд. Тріумфаторами змагань стали Іван Кравчук і Андрій Думитрович. Друге місце посіли Єгор Матвєєв і Владислав Низела. Бронзові медалі завоювали Олександр Гребенюк і Андрій Симикитний.
Переможці змагань і конкурсів відзначені дипломами управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, а найактивніші учасники спортивного свята отримали спортивний інвентар і сувеніри від відділення НОК України в Кіровоградській області.