Літо-2022: разом до Перемоги!

В межах дитячої акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» на базі філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області відбулося родинне спортивно-розважальне свято під назвою «Змагання «Джавелінчиків та «Байрактарчиків», присвячені Дню захисту дітей.
Захід організовано персоналом сектору ювенальної пробації м. Кропивницького філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області за сприяння управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, відділення НОК України в Кіровоградській області, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та гордості Кіровоградщини – чемпіона світу з гирьового спорту Сергія Шевченка. Головна мета заходу – популяризувати здоровий спосіб життя серед молодого покоління, допомогти присутнім реалізувати свої спортивні здібності, і, найголовніше – подарувати позитивні емоції дітям у ці нелегкі для України часи.
Свято розпочалося з показового виступу вихованців відділення гирьового спорту міської КДЮСШ № 1, під час якого спортсмени-гирьовики продемонстрували унікальні вміння та чимало здивували усіх присутніх.


Потім сімейні команди, долучилися до цікавих спортивних конкурсів, а найменші учасники разом з батьками створили малюнки на асфальті на тему «Як у нас на Україні!».

Учасники спортивного свята нагороджені дипломами та пам’ятними подарунками від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та відокремленого підрозділу Благодійної організації «Всеукраїнський благодійний фонд «Мир і добробут». Після заходу для юних учасників організатори підготували солодкий стіл та фотозону для яскравих пам’ятних фото.