В олександрійському НВК № 19 реалізовано проєкт «STEM технології + фізична культура»

За підтримки відділення НОК України в Кіровоградській області та Олімпійської академії України в НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 19 – дошкільний навчальний заклад «Лісова казка» міста Олександрії дано старт новому навчально-спортивному проєкту «STEM технології + фізична культура».
Проєкт дає можливість дошкільнятам і учнівській молоді більше дізнатися про олімпійські цінності – досконалість, повагу, дружбу, олімпійський рух, зрозуміти нові технології Олімпійських ігор, познайомитися із зірковими атлетами та тренерами України, а інноваційні технології сприяють формуванню ключових компетентностей та підвищенню інтересу дітей до занять фізичною культурою.
Дуже важливо, що під час спортивної гри діти вчаться працювати командою, знайомляться з особливостями виконання тактичних і технічних завдань. Тому маленькі фізкультурники із задоволенням виконували вправи «Броунівський рух», «Закон всесвітнього тяжіння», «Супер робот».
Різновікова група дошкільного підрозділу гарно відпочила на свіжому повітрі, отримала нові знання та подарунки від Національного Олімпійського комітету України.