Вихованці ДНЗ № 21 «Струмочок» зробили свій перший крок до спорту

З метою залучення до активних занять фізичною культурою та спортом дітей від найменшого віку в м. Кропивницькому започатковано проведення заходів із дошкільнятами «Перший крок до спорту».
У рамках проекту, організованого за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту міської ради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», 15 лютого в гості до міської КДЮСШ № 3 завітали вихованці дошкільного навчального закладу № 21 «Струмочок». Екскурсію дитячо-юнацькою спортивною школою для малюків гостинно провели заступник директора з навчально-тренувальної роботи Вікторія Жовтенко та інструктори-методисти Євгеній Янков і Юлія Сапожник. Головний спеціаліст обласного відділення НОК Микола Аношкін розповів дітям про історію виникнення і проведення Олімпійських ігор та про відомих кропивницьких спортсменів-олімпійців. Потім дітлахи змагалися у спортивних естафетах, а дехто вперше в житті спробував взяти до рук тенісну ракетку. Після ознайомлення зі школою дітям буде легше обрати цікавий для себе вид спорту та разом із батьками прийти і записатися в секцію.


На згадку про цікавий захід діти отримали сувеніри та видання «Твій перший олімпійський путівник» від Національного олімпійського комітету України.