Кращих спортсменів Балашівської гімназії відзначено Подяками відділення НОК України

25 травня проведено спортивно-оздоровчий захід із учнями Балашівської гімназії – вихованцями відділення легкої атлетики КДЮСШ № 2 Кропивницької міської ради.
Юнаки та дівчата змагалися в бігові на 60 і 300 метрів, а також визначили найкращих у стрибках в довжину з місця. Переможці змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, а найкращі юні спортсмени гімназії Максим Свид, Олександр Снісаренко, Тарас Коваленко, Дар’я Скрипнікова, Поліна Гросул, Олександра Одноволик відзначені Подяками відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, які вручив Майстер спорту з веслування, випускник цього навчального закладу, член обласного відділення НОК України Олександр Куценко.
Також, на знак вдячності за плідну співпрацю щодо організації спортивно-масових заходів, пропаганду здорового способу життя серед дітей і молоді, участь у спортивно-масовій та фізкультурно-оздоровчій роботі на території міста Кропивницького Подякою управління молоді та спорту Кропивницької міської ради відзначено вчителя фізичної культури Балашівської гімназії Станіслава Сергійовича Степанчука.