Проєкт НОК України #OlympicLab крокує Кіровоградщиною

Наприкінці 2021 року за ініціативи відділення НОК України в Кіровоградській області проведено два заходи в межах Всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту НОК України #OlympicLab.
Так, на базі Первозванівського навчально-виховного об’єднання у співпраці з обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» реалізовано напрямок «Олімпійські та загальнолюдські цінності». Зі школярами зустрілася срібний призер Кубка СРСР з гандболу Наталія Фельдман. Відома спортсменка розповіла юнакам і дівчатам про обраний нею вид спорту, історію його виникнення, правила гри та відповіла на численні запитання. У свою чергу учні продемонстрували майстерність у товариській зустрічі з волейболу.

А в м. Кропивницькому для юних дзюдоїстів міської спортивної школи проведено захід за напрямком «Чат з чемпіонами та навички лідерства». Своїми секретами успішних виступів у великому спорті з юними вихованцями КДЮСШ поділилася Майстри спорту з дзюдо Володимир Долгіх і Тетяна Кравцова. Діти мали змогу задати запитання відомим спортсменам, а нині успішним тренерам, а також взяли участь у відкритому тренуванні та цікавих рухливих естафетах.
По завершенні спілкування з почесними гостями учасники заходів на згадку сфотографувалися з чемпіонами, а також отримали від обласного відділення НОК України подарунки із символікою проєкту #OlympicLab.