В Голубієвицькій загальноосвітній школі відкрили «Кімнату спортивної слави»

З нагоди відзначення 31-ї річниці заснування Національного олімпійського комітету України урочисто відкрито «Кімнату спортивної слави» в Голубієвицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Компаніївської селищної ради Кіровоградської області.
Активну участь в облаштуванні та відкритті спортивної кімнати взяли директор загальноосвітньої школи Наталія Сільвестрова, вчитель фізичної культури Ігор Роман, голова відділення НОК України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін.
Центральне місце в кімнаті зайняв «Олімпійський куточок». Для комплектування куточка представники обласного відділення НОК України надали літературу від Національного олімпійського комітету України та Олімпійської академії України – книги з історії Олімпійських ігор та Олімпійського спорту, часописи про кращих українських спортсменів і тренерів та іншу літературу на олімпійську тематику. Під час урочистого відкриття організатори ознайомили школярів з експонатами кімнати спортивної слави, прочитали цікаву лекцію з історії розвитку олімпійського руху в Україні та вручили сувеніри з олімпійською символікою.